Auto-airconditioning

 

Airconditioning is werk voor specialisten. Een airco is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest een airco gemiddeld tot 10% koudemiddel. Koudemiddel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens maximale prestatie in de warme zomermaanden, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan.

 

MobiControl is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in airconditioners. Over deze jarenlange  ervaring kunt u door middel van één simpel telefoontje beschikken. Wij komen graag bij u voorrijden voor o.a. het bijvullen, onderhouden of repareren van een airconditioner. Veel werkzaamheden aan een auto-airconditioner kunnen wij bij u op locatie verrichten. Wij nemen dan alle benodigde apparatuur mee in onze mobiele service wagen om de reparatie snel en efficiënt uit te voeren.

 

Ons leveringsprogramma voor airconditioning

 

 

 

 

NIEUW: Het repareren van airco-compressoren

Nieuw zijn de mogelijkheden voor het repareren van een airco-compressor.  Wij hebben de nodige specialistische trainingen bij verschillende leveranciers gevolgd en het nodige speciaal gereedschap aangeschaft.  Tijdens onze werkzaamheden ontdekken we regelmatig dat een groot aantal aircocompressoren buitensporig duur zijn. Reparatie en/of revisie van de compressor is een veel goedkoper alternatief. Uiteraard bieden wij u onder bepaalde voorwaarden een volledig jaar garantie op deze producten.